Menü Bezárás

ÉpítőM+M Kft. üzleti környezetének a fejlesztése

Kedvezményezett neve: Építő M+M Építőipari, kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: „ÉpítőM+M Kft. üzleti környezetének a fejlesztése”

A pályázat azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03606

A szerződött támogatás összege: 5 628 185 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.07.26.

Az egyik legfontosabb jelenlegi céljaink között szerepel az, hogy az építkezéseken történő kivitelezői-termelői tevékenységünk megtartása mellett, a műhelyünkben is növeljük a termelést. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy az általunk beépített termékekből minél többet, minél nagyobb százalékban mi készítünk el ahelyett, hogy külföldi partnereinktől vásárolnánk meg szinte teljesen készen.  Ez a műhelyünkben lévő gépek és eszközök fejlesztését is szükségessé teszi.

Projekt során beszerzendő eszközök:

•          Ollós emelő

Használatával a 3 m-nél magasabb munka szint könnyen, biztonságosan, gyors helyváltoztatással lesz elérhető nem csak számunkra, hanem az alvállalkozóink számára is.

•          Lépcsőjáró

Elsődlegesen a mozgatható-, mobil falak helyszíni beépítésekor, a nagy súlyú falpanelek mozgatása a tehergépkocsitól a felsőbb szintekre nagy biztonsággal, kis fizikai erőkifejtéssel, a létszám gazdaságosabb, hatékonyabb és biztonságosabb kihasználásával válik lehetségessé.

•          Dugattyús kompresszor

A jelenlegi kompresszorunk csak a vízsugaras vágógépünk ellátására volt hivatott. Azonban a gépek számának növekedése a sűrített levegő mennyiségének növekedését is igényli. Mind a mellett a régi kompresszorunk már több mint 12 éves. Ezért egy új és nagyobb teljesítményű kompresszor beszerzése időszerűvé vált.

A vállalkozás munkavállalói részére rendszeresen tart belső szakmai tájékoztatásokat, konzultációt, amelynek keretében ismertetésre került, hogy milyen új elvárásoknak kell a cégnek megfelelni, illetve milyen új technológiák, szolgáltatások kerülnek illetve kerültek bevezetésre. Mivel egy folyamatosan változó piaci szegmenssel dolgozunk, ezért nagyon fontosnak látjuk a változások követését, annak kommunikációját. A Társaság fontos stratégiai célja a munkatársak élethosszig tartó szakmai és személyiségfejlődésének támogatása, ezáltal kiemelt feladat a munkavállalók készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése iskolarendszerű vagy iskolarendszeren kívüli, külső és belső képzés formájában. A versenyképesség fokozása, valamint a munkaerő megtartás az emberi értékek megbecsülésében, ehhez kapcsoltan a megfelelő színvonalú képzések biztosításában rejlik. Célunk, hogy a felnőttek lehetőségét kapjanak arra, hogy – személyes és szakmai fejlődésük, társadalmi szerepvállalásuk, alkalmazkodóképességük, foglalkoztathatóságuk és a társadalomban való aktív részvételük növekedjen.

A műhelyi munkák kibővítése teret nyit az egyszerűbb és bonyolultabb, nagyobb szakértelmet igénylő munkafolyamatoknak egyaránt. Így egyszerre lesz lehetőség alacsonyabb- vagy más irányú végzettséggel rendelkező kollégák foglalkoztatására és a mindennapi tanulás és megtapasztalás mellett az állandó fejlődésre, valamint a szükséges tanfolyamok elvégzése mentén a kollégák egyéni képzésére is.